Dette er Indezi

Indezi er et norsk merke og nettbutikk som åpnet høsten 2016. Vi samarbeider med flere etiopiske designere, entreprenører og produsenter av håndverksbaserte produkter.

Gjennom indezi.no vil vi gjøre nye, etiopiske produkter tilgjengelig for det norske markedet. Våre produkter er hovedsakelig laget for hånd, noe som gir dem særpreg. Vi bruker naturlige, lokalt produserte råvarer som skinn, bomull og silke. Vi er opptatt av design, kvalitet og holdbarhet. Samtidig legger vi stor vekt på hvor produktene kommer fra og hvem som har produsert dem. Alle våre produkter er tydelig merket "Made in Ethiopia", og våre vesker og bager er merket med "Crafted by..." 

Skinnproduktene er hovedsakelig designet i Norge og videreutviklet sammen med våre etiopiske samarbeidspartnere som også har stått for produksjonen. Dette er mindre foretak, noe som gjør produksjonsprosessen oversiktelig. Les mer om leverandørene her.

Vi fører også tekstiler fra Sabahar. Disse er designet og produsert av egne ansatte eller eksterne designere, men også her skjer arbeidet for hånd, fra spinning av tråd til farging, veving, tvinning av frynser, kvalitetskontroll og pakking. Sabahar er Fair Trade-sertifisert. 

Utvalget på indezi.no vil videreutvikles og utvides fortløpende. Vi er derfor takknemlige for tilbakemeldinger og innspill fra våre kunder. Kontakt oss her.

Bak Indezi.no står familieforetaket Savanna Metro AS.

Følg oss på:

lagt til handlevogn