Indezi Messenger

Indezi Messenger bag er en klassisk og nett PC-veske. Den har et eget rom som passer akkurat til bærbare datamaskiner på 14 tommer, og har i tillegg et rom til strømkabler, dokumenter og så videre. I fronten innvendig har bagen en lomme i skinn, og på skilleveggen er det små lommer til mobiler, penner, nøkler og så videre. Messenger-bagen måler 35x26x6 centimeter, og har en tre centimeter bred, avtagbar og justerbar bærestropp med maksimal lengde 125 centimeter. 

Bagen kommer i utgangspunktet i fire ulike utgaver: Lys brun med spenner, lys brun med magnetlukking, mørk brun med spenner og mørk brun med magnetlukking. Veskene med spennelukking har håndtak på toppen. Utformingen innvendig er lik for alle bagene, men de lyse bagene har for i sandfarget bomullsstoff mens de mørke bagene har svart for. 

Klikk på pilen i bildegalleriet over for å se de ulike variantene

Bagene er designet av indezi i samarbeid med det etiopiske familieforetaket Rohaluxe, som også står ansvarlig for selve produksjonen. Produktene er laget for hånd. 

Vesken er laget i fullvegetabilsk garvet pull up-skinn fra Hafde garveri utenfor Addis ababa. At skinnet er fullvegetabilsk garvet innebærer at det ikke er brukt krom, sulfider eller salter i noen deler av garveprosessen. Dette er en langt mer miljøvennlig måte å garve skinnet på enn tradisjonell kromgarving. Samtidig er det langt mer tidkrevende, og skinnet som brukes i våre messenger bager har vært gjennom en garveprosess på ca seks uker. Resultatet er et skinn med et naturlig utseende, hvor alt av naturlige merker i skinnet vil være synlige. Dette gir hvert produkt et unikt særpreg. Skinnet blir bare vakrere med tiden. 

Les mer om Rohaluxe her

Messenger bagene finner du i vår nettbutikk

lagt til handlevogn