Vinneren av en flybillett tur/retur Etiopia er trukket

Etiopia er et spennende reisemål som vi ønsker at flere skal få oppleve (for første gang eller igjen). 1. nyttårsdag 2018 trakk vi derfor en vinner ev en flybillett tur/retur Oslo - Addis Ababa med Ethiopian Airlines.Vinneren av flybilletten er Dag Fanuel Birkeland. I tillegg til hovedgevinsten har vi trukket to vinnere av et INDEZI Gavekort til en verdi av 500 kroner. 

Alt man behøvde å gjøre for å være med i trekningen var å skrive noen få ord om hva man assosierer med Etiopia. Se resultatet i ordskyen over! Alle som har handlet i nettbutikken indezi.no i løpet av 2016/2017 var automatisk med i trekningen. 

Selve trekningen ble gjort i random.org. Kontaktinformasjonen vil ikke bli brukt til noe annet enn denne konkurransen.

Flybilletten er åpen og må benyttes innen 01.12.18. Gevinsten består kun av selve tur/retur-billetten, og vinneren må selv stå for øvrige reisekostnader som for eksempel visum, reiseforsikring, opphold etc. Når flybilletten er overlevert har ikke Savanna Metro AS noe videre ansvar eller forpliktelser i forhold til reisen. 

Dersom hovedvinneren vet at han eller hun ikke har anledning til å reise til Etiopia i løpet av 2018, kan vedkommende i stedet for billetten velge å få vår populære weekend bag i mørk brunt, fullvegetabilsk garvet skinn (Verdi: 2.800,-)

Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines ble grunnlagt i desember 1945 og er i dag Afrikas sørste flyselskap. De er medlem av Star Alliance. Selskapet har passasjer- og cargoflyvninger til mer enn 100 internasjonale destinasjoner og startet flyvninger mellom Oslo og Etiopias hovedstad Addis Ababa våren 2017. Etter som selskapet har et stort rutenett i Afrika, er flyturen fra Gardermoen en naturlig inngangsport også til andre Afrikanske land.

Besøk Ethiopian Airlines sin norske nettside her

lagt til handlevogn