Gi en firmagave som setter spor

Indezi satser på praktiske produkter med et tidløst design, som i tillegg bidrar til viktige arbeidsplasser i etiopiske gründerbedrifter. Kanskje finner du årets firmagaver hos indezi.no?

I indezis sortiment finner du unike produkter som merket med din logo kan bli flotte gaver til ansatte og forretningsforbindelser. Våre skinnprodukter er utviklet ut fra praktiske behov og gitt et tidløst design. De spenner fra små kortholdere og notatbokomslag til PC- vesker og reisevesker som egner seg godt både som firmagaver og som private gaver. Og selv om det sitter litt langt inne å gi slipp på sommeren, er det heller ikke for tidlig å begynne å tenke på årets firmajulegaver. Hva med en flott toalettveske til noen som er mye på farten eller en nettbrett- /laptopsleeve til noen som løper fra møte til møte? Som et mer eksklusivt alternativ, har vi flotte messenger-bager og weekend-bager.

Spesialdesign

Mange av produktene våre er allerede tilgjengelige på nettbutikken indezi.no, mens stadig nye produkter er under utvikling.

I tillegg til vårt faste sortiment, kan vi sammen med våre partnere i Etiopia produsere artikler designet og tilpasset dine ønsker og behov.

Alle våre produkter er laget av dyktige håndverkere i Etiopia og i samarbeid med et velutstyrt og moderne garveri i Addis Ababa får vi produsert vegetabilsk garvet skinn etter våre spesifikasjoner.

Sosial profil

Når du gir en gave fra indezi, gir du en gave som setter spor. Gjennom vårt arbeid ønsker vi å bidra til at «Made in Ethiopia» blir en merkelapp som gir positive assosiasjoner. Vi har gleden av å arbeide med unge gründere og dyktige håndverkere som gjennom samarbeid med blant annet indezi skaper seg en karriere og viktige arbeidsplasser.

Ta kontakt med oss på post@indezi.no, så kan vi se på mulighetene sammen.

lagt til handlevogn